Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over wat er mogelijk is voor jou? Bel of app dan naar
06 – 81 10 09 24 of stuur een e-mail naar: info@praktijkinbalans.com

Update januari 2022: De wachttijd is op dit moment (helaas!) opgelopen tot ongeveer 2,5 maand. Dit past niet bij mij maar op dit moment kan ik echt niet anders. Voel je natuurlijk vrij om mij zeker een berichtje te sturen, te bellen of te mailen als je deze tijd kan en wil wachten.

Bezoekadres 1:
Lisvoort 14
5706 HA Helmond (Brandevoort)
Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag van 07.30 – 18.00 uur.

Routebeschrijving auto: Google maps

Bezoekadres 2:
Gezondheidscentrum Plus, tweede verdieping
Jan Smitzlaan 7
5611 LD Eindhoven
Aanwezig op dinsdag van 07.30 – 18.00 uur.

Routebeschrijving auto: Google maps

Privacyverklaring

De Privacyverklaring van Praktijk in Balans is hier te downloaden: Privacyverklaring (PDF)

Disclaimer

Praktijk in Balans heeft geen invloed op de informatie die door derden op internet geplaatst wordt. Voor de inhoud daarvan kan Praktijk in Balans niet verantwoordelijk gehouden worden.

Klachtrecht

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, dan hoor ik dat natuurlijk het liefste heel graag van jou. Dan hoop ik in een gesprek met jou dit te kunnen oplossen. Komen we er samen niet uit, dan kan je een beroep doen op een klachtenfunctionaris die je kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Je kan hiervoor contact opnemen met mijn beroepsvereniging de VIT. Mijn licentienummer bij de VIT is 454.14.A. In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij een geschilleninstantie, de SCAG. Ook ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) met licentienummer 103228R en val ik onder hun tuchtrecht. Bij de Kamer van Koophandel sta ik geregistreerd onder nummer 51550970.