Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over wat er mogelijk is voor jou? Bel of app dan naar
06 – 81 10 09 24 of stuur een e-mail naar: info@praktijkinbalans.com

Om mijn huidige cliënten met volle aandacht te kunnen blijven begeleiden, heb ik met pijn in mijn hart moeten besluiten om voorlopig geen nieuwe cliënten meer aan te nemen (en ook geen wachtlijst te hanteren). Dit is een keuze die ik met heel veel moeite heb moeten maken maar waar ik niet meer omheen kan gezien de drukte in de praktijk met mijn huidige cliënten (en soms na lange tijd ook weer terugkerende cliënten).

Bezoekadres 1:
Lisvoort 14
5706 HA Helmond (Brandevoort)
Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag van 07.30 – 18.00 uur.

Routebeschrijving auto: Google maps

Bezoekadres 2:
Gezondheidscentrum Plus, tweede verdieping
Jan Smitzlaan 7
5611 LD Eindhoven
Aanwezig op dinsdag van 07.30 – 18.00 uur.

Routebeschrijving auto: Google maps

Privacyverklaring

De Privacyverklaring van Praktijk in Balans is hier te downloaden: Privacyverklaring (PDF)

Disclaimer

Praktijk in Balans heeft geen invloed op de informatie die door derden op internet geplaatst wordt. Voor de inhoud daarvan kan Praktijk in Balans niet verantwoordelijk gehouden worden.

Klachtrecht

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, dan hoor ik dat natuurlijk het liefste heel graag van jou. Dan hoop ik in een gesprek met jou dit te kunnen oplossen. Komen we er samen niet uit, dan kan je een beroep doen op een klachtenfunctionaris die je kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Je kan hiervoor contact opnemen met mijn beroepsvereniging de VIT. Mijn licentienummer bij de VIT is 454.14.A. In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij een geschilleninstantie, de SCAG. Ook ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) met licentienummer 103228R en val ik onder hun tuchtrecht. Bij de Kamer van Koophandel sta ik geregistreerd onder nummer 51550970.