Rouw/verlies

Rouw is iets van alle tijden. Je kan om de dood van een partner, familielid of andere geliefde rouwen maar ook na ontslag bij je baas waar je al zo lang gewerkt hebt, na een echtscheiding door het verlies van een gezin te zijn samen, het verlies van een huisdier, het krijgen van een of meerdere miskramen, het veranderen van woonomgeving of een permanente blessure krijgen in de sport die je zo graag beoefent. Rouw is dus veel breder dan alleen het verlies van een geliefde aan de dood.

Er zijn 5 fasen van rouw. Samen met jou verken ik deze fasen uitgebreid en begeleid ik jou in jouw eigen tempo hier doorheen. Vaak zitten er nog gevoelens en emoties diep weggestopt waar je nog niet aan toe bent om deze uit te spreken. Door deze gevoelens en emoties hardop te gaan uitspreken, kom je weer een stapje verder in jouw rouwproces. Uiteindelijk is het doel aanvaarding of berusting in hoe de situatie daadwerkelijk is.

Een psycholoog, maar dan anders.

Ben je op zoek naar iemand die anders is opgeleid dan een psycholoog en die de verschillende technieken uit de psychologie combineert? Als coach, integratief therapeut, hypnotherapeut, EMDR-therapeut, PDS-therapeut in Helmond Brandevoort wil ik je graag begeleiden. Schroom niet, bel 06 – 81 10 09 24 of mail gerust naar info@praktijkinbalans.com. Binnen maximaal twee werkdagen ontvang je van mij een reactie.