Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Marieke Westenberg (1979) en ik woon sinds een aantal jaren in Helmond Brandevoort. Oorspronkelijk kom ik uit het oosten van het land. Op de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam heb ik een vierjarige studie tot coach, integratief therapeut, regressietherapeut, hypnotherapeut en PDS-therapeut gevolgd.

Mijn praktijk bevindt zich in Eindhoven en in Helmond Brandevoort. Op maandag, woensdag en donderdag ben ik in Helmond Brandevoort en op dinsdag ben ik in het Gezondheidscentrum Plus te Eindhoven. Mijn werktijden zijn van 07.30 uur tot 18.00 uur.

Ik heb in 2005 mijn universitaire opleiding Nederlands recht in de richting Staats- en bestuursrecht in Utrecht afgerond. Daarna heb ik een tijdje als juridisch adviseur in de schuldhulpverlening gewerkt en altijd al in de ouderenzorg. Vanuit de ouderenzorg heb ik mijn doel ontdekt in mijn leven: één op één werken met mensen, een uur volle aandacht voor wat diep van binnen in hen omgaat. Ik begeleid cliënten met hart en ziel. Het is ongelooflijk bijzonder en eervol om een stukje te mogen meewandelen in het leven van cliënten.

Een psycholoog, maar dan anders.

Ben je op zoek naar iemand die anders is opgeleid dan een psycholoog en die de verschillende technieken uit de psychologie combineert? Als coach, integratief therapeut, hypnotherapeut, EMDR-therapeut, PDS-therapeut in Eindhoven en Helmond Brandevoort wil ik je graag begeleiden. Schroom niet, bel 06 – 81 10 09 24 of mail gerust naar info@praktijkinbalans.com. Binnen maximaal twee werkdagen ontvang je van mij een reactie.